Ali Koç, Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a meydan okudu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir TV programında Aziz Yıldırım'ı sert bir dille eleştirdi: "Cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman çıkıp konuşalım" dedi.

 Ali Koç, Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’a sert sözlerle yüklendi.

AZİZ YILDIRIM'A MEYDAN OKUDU

"Aziz Yıldırım'ın kendisine tribünlere yollatacağım seni" dediğini açıklayan Koç, "İşler kötü giderse yollanır başkan. Fenerbahçe'nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor, açık açık söylüyor. Bir nevi darbe bu." dedi.

"Biri başkan olmak istiyorsa sandık orada. Er meydanına çıksın." diye Aziz Yıldırım'a seslenen Ali Koç, "Çıkacağım desin, hemen yarın genel kurul çağrısı yaparım." ifadesini kullandı.

"CESARETİ VARSA VE KULÜBE DEDİĞİ KADAR AŞIKSA..."

"Ben gidince görürler ne kadar para verip vermediğimi" açıklamasında bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Aziz Yıldırım, iyilikten nasibini almamış kişilik sergiliyor son yıllarda. Kendisi 150 milyon euro lira dedi. Bizzat TV'ye gidip bunu lira deyin dediler." dedi.
"Ben bir fırsat kaçırdım." diyerek yaşadığı pişmanlığı dile getiren Ali Koç, "Demeliydim ki, kim ne vaat ediyorsa kaybetse de verecek deseydim." açıklamasında bulundu.

Aziz Yıldırım'ın iyilikten nasibini almamış duruş sergilediğini belirten Ali Koç, şöyle konuştu:

"Sakin olduğuma falan bakmayın. Ben kimseden kaçmam, korkmam demiyorum, kimseden kaçmam. Defalarca dedim, çıkalım konuşalım karşılıklı dedim. İstediğiniz yerde çıkalım. O olmadı. Son seçimde de artık ben yeter dedim. Hala talebime cevap yok. Aziz Yıldırım çıkmazsa ben çıkarım dedim. Cesareti varsa ve kulübe dediği kadar aşıksa... Şahsi ihtirasları kulübün ötesine geçmiştir. Cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman..."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar