Ali İhsan Yavuz ile Sakaryaspor Başkanı arasında kayıp 2 buçuk milyon kavgası

Ali İhsan Yavuz ile Sakaryaspor Başkanı arasında kayıp 2 buçuk milyon kavgası
Sakaryaspor son günlerde "kayıp 2,5 milyon lira" tartışmasıyla gündemde. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç yaptıkları açıklamalarla karşı karşıya geldi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali ihsan Yavuz, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Sakaryaspor'a bir iş adamı tarafından 2,5 milyon lira verildiğini ancak kayıtlarda gözükmediğini söyledi.

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç de bunun üzerine yaptığı açıklamada kendi dönemlerinde böyle bir para girişi olmadığını söyledi.

Sakaryaspor Kulübü, daha sonra Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunarak Ali İhsan Yavuz'un iddiasının araştırılmasını istedi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bu gelişmelerle ilgili bugün sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

'İFADE BİÇİMİ TUHAF'

Yavuz, "Bu konuyu bana ilk söyleyen kişi Sayın Cumhur Genç'tir. Hal böyle iken dilekçedeki ifade biçimi çok tuhaf doğrusu! Hem bunu bana ilk söyleyen kişi olacaksın ve hem de benden öğreniyor gibi davranacaksın. Olmuyor Cumhur Genç kardeşim... Bu yaklaşım bile şeffaflaşma talebimizdeki haklılığımızı ortaya koyuyor. Hedef şaşırtmaya ve meseleyi tek bir noktaya çekerek geçiştirmeye gerek yok. Oysa ben Sakaryaspor’a ilişkin pekçok noktaya temas ettim sadece bir noktaya değil. Konuya dair işi sorumlularına havale etmeyi ve dolayısıyla bu konuda başka birşey söylememeyi düşünmüştüm. Ancak tribüne oynamak ve hedef şaşırtma yaklaşımları devam ettikçe sanırım bizim de sükût etmemiz zor olacak. Hadi hayırlısı!.." ifadelerini kullandı. 

DENETÇİ AKP'Lİ

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç de bunun üzerine yine sosyal medya hesabından cevap vererek, "Sn. Vekilimizin de söylediği gibi Ankara ziyaretimizde kendisi ile önü ve arkası dolu olmak üzere bu konuyu konuşan kişilerden sadece biriyim. Şeffaflık konusunda Sn. vekilimizin bilgisi var mı bilmiyorum ama Sakaryaspor’un hesaplarını denetleyen ve açıklayan AK Parti Adapazarı Eski İlçe Başkanı ve Bağımsız Mali Müşavir Mustafa Ak’tır. Ben Sakaryaspor tribünlerinden geldim. Orası benim evimdir! Yeşil & siyah saygılarımla…" diye konuştu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar