Ali Eyüpoğlu'ndan dikkat çeken 'Bergen' tespiti

Ali Eyüpoğlu'ndan dikkat çeken 'Bergen' tespiti
Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu, Serenay Sarıkaya'nın 'Bergen' filmi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu, vizyon tarihi açıklanan Bergen filmi ve Serenay Sarıkaya'nın Cem Yılmaz ile olan ilişkisi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Filmin vizyon tarihinin, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya ilişkisinin gündemde olması nedeniyle erken açıklanabilmiş olacağını söyleyen Eyüpoğlu, Sarıkaya'nın filme zarar verip vermeyeceğini merak ettiğini belirtti. 

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'nun 'Serenay’lı “Bergen” filmi gişe yapar mı?' başlıklı yazısı şu şekilde:

Yüzüne kezzap atıp, bir gözünü kör eden eski eşinin hapisten çıktıktan sonra öldürdüğü Bergen’i Serenay Sarıkaya’nın canlandıracağı filmin vizyon tarihi belli olmuş.

27 Kasım 2020.

Şaka mısınız?

Daha çekilmemiş bir filmin 10 ay sonra hangi tarihte vizyona gireceğinin önemi var mı?

Yok…

Serenay Sarıkaya bu aralar Cem Yılmaz’la aşkı nedeniyle gündemde ya, o yüzden herhalde.

Peki Serenay Sarıkaya’nın özel hayatıyla bu denli gündemde olması “Bergen” filmine fayda mı sağlar yoksa zarar mı verir? 

Bergen, 40 yaş ve üstündekilerin tanıdığı bir şarkıcıydı, ama onun ölümünden (1989) sonra doğan Serenay Sarıkaya ve gençlerde bir karşılığı yok.

Serenay Sarıkaya, gençler gibi benim de başarılı bulduğum bir oyuncu. Peki gençler, Serenay’ın hatırına tanımadıkları Bergen’in hayatını izlemek için sinemaya gider mi?

“Ayla” ve “Müslüm”ün yapımcısı Mustafa Uslu, Olimpiyat ve dünya şampiyonu merhum halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını film yaptı.

Naim Süleymanoğlu, 40 yaş ve üstündekilerin çok iyi tanıdığı, ama gençlerin Türkiye’yi defalarca nasıl sevinç gözyaşlarına boğduğunu görmediği biriydi.

Kara geçmesi için dört milyon kişinin izlemesi gereken “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi bile 1.872.541 seyircide kalıp, zarar ettirirken Serenay Sarıkaya’lı “Bergen” gişede iş yapar mı?

Serenay Sarıkaya’nın özel hayatıyla bu denli gündemde olması komedi filminin gişesine katkı sağlayabilir, ama “Bergen” gibi ağır bir dramda tam tersi olur.
Neden mi?

Bergen, gece muhabirlik yaptığım dönemden tanıdığım, söyleşi yaptığım bir şarkıcıydı. O yüzden hayatının filmde nasıl anlatıldığını merak ederim. Sinemaya gittiğimde her gün aşkıyla gündemde olan Serenay’ı unutup onun “Bergen” olduğuna inanır mıyım?

Seranay müthiş bir performans sergilese bile zor…

“Bergen” filmini bekleyen riskler bunlar, ama bazen iyi veya kötü sürpriz yapar seyirci.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar