Ali Babacan'ın partisinin kuruluş tarihi belli oldu

Ali Babacan'ın partisinin kuruluş tarihi belli oldu
Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın partisinin kuruluş tarihi belli oldu. Erteleme iddiaları ise Babacan'ın ekibi tarafından yalanlandı.

Babacan’ın parti kurma çalışmalarında öngörülen takvimde bir değişiklik yok. Babacan cephesi “partinin kuruluş tarihinin ertelendiğine” yönelik iddiaları, “dezenformasyon girişimi” olarak yorumluyor.

Babacan’ın kurmayı, “Bizim takvimimiz işliyor, bir sorun yok” dedi.

300 KİŞİLİK EKİPTE KİMLER VAR?

Tarafsız Haber Ajansı’nın haberine göre partinin programını da yazan 300 kişilik ekibe ilişkin, “Siyasetçi, akademisyen, eski bürokrat, konusunda uzman kişilerin oluşturduğu bir kadro konu başlıklarıyla ilgili geniş tabanlı bir çalışmayı halen icra ediyor. Şu anda bitmek üzere. Tabii ki bunlar masa masa yapılan çalışmaların en finaline doğru birkaç tane daha geniş katılımlı istişare çalışmasının olması doğal. Ama bunlar kamp şeklinde olmayabilir. Ama bu geniş istişare ekiplerinin bir arada olacağı toplantılar olacaktır” denildi.

BABACAN’IN GÖNÜLLÜLERİ

300 kişilik ekibin hepsi kurucular kurulunda yer almayacak. Babacan’ın kurmayı, “Elbette bunların içinden kurucular da olacaktır ama bunların tamamının kuruculara taşınması gibi bir realite yok bir de zaten bu çalışanların hepsi de ‘siyaset yapalım’ diye bu çalışmanın içerisinde değiller. Bir kısmı gönüllü olarak biz katkımızı sunalım noktasındalar. İşe zaten anlamını katan da o. Böyle bir çalışmaya gönüllü katkı veren unsurlar da var. Onun için zenginleşiyor içerik” değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar