Ali Babacan'dan erken seçim hakkında bomba açıklama

Ali Babacan'dan erken seçim hakkında bomba açıklama
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TV5’te Mustafa Yılmaz ve Bünyamin Güler’in sunduğu “Kulis Ankara” programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TV5 canlı yayınına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "erken seçim olur mu?" sorusuna yanıt verdi. Geçen yıl yapılan yerel seçimlere gönderme yapan Babacan, iktidarın erken seçime gidecek özgüveninin olmadığını belirtti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, TV5’te Mustafa Yılmaz ve Bünyamin Güler’in sunduğu “Kulis Ankara” programa konuk oldu.

"ESKİ DESTEKLERİ YOK"

2020 yılı içerisinde baskın seçim ihtimalini zayıf gördüğünü söyleyen Babacan, "İktidara destek zayıflıyor, bugün seçim olsa eski oylarını almaları mümkün değil; ne AK Parti’nin ne küçük ortakların artık eski destekleri yok. Daha İstanbul’un, Ankara’nın, Antalya’nın hatırası çok taze, Adana kaybedilmiş, Mersin kaybedilmiş, yerel yönetimlerde büyük şehirlerde en önemli illerde seçim kaybedilmiş. Dolayısıyla ben açıkçası bu sene böyle bir baskın bir seçim ihtimalini o açıdan zayıf görürüm." dedi. 

 

Merkür Retrosu başladı: Burçları nasıl etkileyecek?Merkür Retrosu başladı: Burçları nasıl etkileyecek?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar