Ali Babacan'dan '128 milyar dolar' açıklaması!

Ali Babacan'dan '128 milyar dolar' açıklaması!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Merkez Bankası’nın eriyen 128 milyar dolar rezervi ile ilgili iktidarı kızdıracak bir çıkış yaptı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde patates ve soğan satıcılarını ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Merkez Bankası’nın dolar rezervi ile ilgili çok konuşulacak bir yorum geldi. Babacan, “Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?” diye konuştu.

Babacan ile esnaf arasında şu diyalog yaşandı:

“Babacan: İki yıldır patates soğan gündemde. Fiyat bir iniyor, bir çıkıyor. Bazen hükûmet hedef alıyor. Sizin de kuru soğan deponuz var mı?

Esnaf: Çöpe döktük, çok rezillik var

Babacan: Beceremiyorlar, yönetemiyorlar. Döviz kurunun kontrolünü ellerinden kaçırıp her defasında bir suçlu arıyorlar. Bazen hal esnafı suçlu oluyor bazen kuru soğan deposu bazen pazarcı esnafı

“BİZİ DE ARADA TERÖRİST YAPTILAR”

Esnaf: Bizi de arada terörist yaptılar. Zoruma gitti o laf. Bir sorun var ortada ve çözemiyorlar

Babacan: Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, A haber kameralarını kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?

Esnaf: Artık herkes biliyor artık neyin ne olduğunu."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar