"Ali Babacan bin kişiyle görüştü"

"Ali Babacan bin kişiyle görüştü"
Ali Babacan'ın yeni kuracağı parti ile ilgili yaklaşık bin kişiyle bire birde görüştüğü ve her bir görüşmenin yaklaşık bir, bir buçuk saat sürdüğü iddia edildi. Babacan'a yakın kaynaklar yeni partinin aralık sonunda kurulacağını ifade ediyor.

Ali Babacan tarafından kurulması beklenen yeni parti çalışmaları devam ederken kurulacak olan partiye yönelik kamuoyu merakını giderecek bilgiler gelmeye devam ediyor.

Gazete Duvar'dan Özlem Akarsu Çelik'in haberine göre Babacan'ın bire bir yaklaşık bin (1000) kişiyle görüştüğü, bir o kadar da bekleyen olduğu ifade ediliyor. Her bir görüşmenin yaklaşık bir, bir buçuk saat sürdüğü belirtiliyor. Babacan görüşmelere devam ediyor ama kuruluş için planlanan takvimde sona yaklaşıldığından, kısa süre içinde görüşmelere nokta konulacağı ve partinin kuruluşundan sonra katılımların sürebileceği yorumu yapılıyor. Yola kimlerle çıkılacağı kısmen şekillense de kurucular kurulunun tam kadro netleşmesi için görüşmelerin tamamlanması bekleniyor.

ARALIK SONUNDA PARTİ KURULACAK

Bugünlerde üzerinde harıl harıl çalıştıkları ise ekonomi, yargı, eğitim, sağlık vb. alanlarda oluşturulan çalışma masalarında kaleme alınan politika temel metinleri… Partinin yol haritasını belirleyecek bu metinler için konunun uzmanları ve siyasetçiler birlikte çalışıyor. Bir kez daha "Öngörülen tarih nedir?" diye sordum. Şu cevabı aldım: Parti aralık ayı sonunda, planlandığı gibi kurulacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar