Aleyna Tilki aldı eline silahı...

Aleyna Tilki aldı eline silahı...
Önceki akşam Artvin'de sahne alan Aleyna Tilki, Rize'de Samistal yaylasına çıktı. Tilki eline silah alarak havaya ateş ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tilki'nin paylaşımının ardından sosyal medya birbirine girdi.

Rize''nin Samistal yaylasına çıkan Aleyna Tilki, eline silah alarak havaya ateş etti. O anları Instagram hesabından "Bang bang" notuyla paylaşarak sosyal medyada oldukça büyük tepki topladı.

Yaylaya çıkan Aleyna Tilki, eline silah alarak ateş etti

Yoğun bir konser maratonu olan Aleyna Tilki, önceki akşam Artvin''de sahneye çıktı. Konser sonrası Rize''ye giden Tilki, Samistal yaylasına çıkmayı da ihmal etmedi.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Samistal yaylasında başına yazma bağlayan 22 yaşındaki şarkıcı, eline silah alarak ateş açtı. Tilki o anları da 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak "Bang bang" notunu yazdı. Genç şarkıcının paylaşımı sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar da ikiye bölündü. Bir kısım Tilki''nin videosunu beğenirken bir kısım da "Bu yaşta bu paylaşımlar ne?" ve "Silahı nasıl eline alabildin?" yorumlarını yaptı.

Aleyna Tilki şokta: Bana silah verin! - Bursa.com

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar