Aleyna Tilki'den çok konuşulacak korona virüs açıklaması

Aleyna Tilki'den çok konuşulacak korona virüs açıklaması
Geçtiğimiz haftalarda korona virüse yakalanan ve tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Aleyna Tilki'den çok konuşulacak aşı açıklaması geldi. İlaç sektörüne güvenmediğini söyleyen Tilki, "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım" dedi.

20 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün İstanbul Bebek'te objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, korona virüs salgını hakkında ve Türkiye'ye gelecek olan aşı hakkındaki görüşlerinden bahsetti.

"AŞIYA KARŞIYIM"

Geçtiğimiz haftalarda korona virüse yakalanan ve atlatan şarkıcı, "İnsanlar Covid-19'dan değil ilaçlar yüzünden ölüyor. Aşıya karşıyım. Eğer saçmalıyorsam yaşıma verin. Zaten sıtma ilacı gibi ilaçlar veriyorlar hastalara... Acaba korona değil de insanlar ilaçtan mı ölüyor?" şeklinde konuştu. 

"DÜNYA İLAÇ SEKTÖRÜNE DE GÜVENMİYORUM"

Korona virüs testlerine inanmadığını söyleyen Tilki, sözlerine şöyle devam etti: "Maskelerimizi takmalıyız, ilaç verirlerse içmeliyiz, bilmiyorum. Ama benim sezgilerime göre insanların bir çoğu koronadan değil ilaç yüklemesinden dolayı ölüyor. Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. Dünyada ilaç sektörüne de güvenmiyorum. İlaç sektörünün ticaret mi yapıyor, yoksa başka bir planı mı var bunu bile bilmiyorum. Ben tamamen şahsi konuşuyorum."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar