Aleyna Tilki'nin şok kumar itirafı

Aleyna Tilki'nin şok kumar itirafı
Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı şarkılarla gündeme her seferinde bomba gibi düşen Aleyna Tilki, Kıbrıs'taki bir konser öncesi objektiflere yansıdı. Muhabirlere samimi açıklamalar yapan Tilki, Kıbrıs'ta kumar oynamayı sevdiğini açıkladı.

Kıbrıs''ı çok sevdiğini, oraya her gittiğinde kendisine limit koyarak kumar oynadığını şu sözlerle dile getirdi "Kendime limit koyarak kumar oynuyorum. Bir şey kazandığımda da harcamam" dedi.

 Tilki, Geçtiğimiz günlerde annesi kendisine rakip olarak şarkı çıkaran Aleyna Tilki, Kıbrıs''ta konser verdi. Konser öncesi kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden 22 yaşındaki Aleyna Tilki, çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

"KUMARDAN BİR ŞEY KAZANDIYSAM ONU HARCAMAM"

Gazete Magazin''de yer alan habere göre, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilki, "Kıbrıs''la ilgili bir anınız var mı?" sorusu üzerine "Ben Kıbrıs''ta limitli kumar oynamayı seviyorum açıkçası. Bunu buradan itiraf edeyim. Ama hep kendime limit koyuyorum, oraya kadar oynuyorum. Oradan sonra genelde bırakıyorum. Kumardan bir şey kazandıysam onu harcamam" itirafında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar