Aleyna Tilki'den Atakan Kayalar'a: Korktuğum başıma geldi

Aleyna Tilki'den Atakan Kayalar'a: Korktuğum başıma geldi
Filozof lakaplı Atakan Kayalar, Aleyna Tilki'ye "Senin şarkılarını dinlemiyorum." diye yanıt vermesinin ardından, Tilki'den yanıt gecikmedi.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturan Filozof lakaplı Atakan Kayalar ile Aleyna Tilki arasındaki polemik devam ediyor.

"Aleyna Tilki dinlemiyorum" diyen Atakan'a genç sarkıcı "Dün yazdığım yazıda korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk. Kendini korumalısın minik" karşılığını verdi.

10 yaşındaki Atakan Kayalar, Türkiye'nin son günlerdeki popüler ismi. 5 ayda okuduğunu söylediği 250 kitap, felsefe üzerine yaptığı konuşmalar, cumhurbaşkanı olma hedefi ve anne-babasına karşı tavırlarıyla neredeyse yaptığı her hareket, söylediği her söz gündem oluyor.

 ALEYNA-ATAKAN POLEMİĞİ DEVAM EDİYOR

Atakan, popüler olduktan sonra kendini bir anda şarkıcı Aleyna Tilki'yle polemiğin içinde buldu. Tilki'nin kendine çağrısına olumsuz yanıt veren Atakan'a cevap gecikmedi. Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Atakan'ın bana verdiği cevaptan ve görüştüğü insanlardan, dün yazdığım yazıda korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk. Kristal çocuklar bi şekilde sesini duyurmak zorunda ama kendini korumalısın minik. Popülerlik çoğu zaman bilgini, zekanı, birikimini görünmez kılar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar