Aleyna Çakır'ın annesi Hatun Esen isyan etti

Aleyna Çakır'ın annesi Hatun Esen isyan etti
Ankara'da geçen yıl evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Ümitcan Uygun tutuklanırken, Aleyna Çakır'ın annesi Hatun Esen açıklamalarda bulundu. Esen, "O dışarıda oldukça daha çok kızların canı yanacak. Çocuklarımızı parayla kandırıp hayatlarını mahvediyorlar" dedi.

Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre, Ankara'nın Mamak ilçesinde 25 yaşındaki Esra Hankulu, arkadaşları Furkan G. ve Dilan C.'yi arayarak babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Hankulu'nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı.

Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00'te uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu. Ağzından kan gelen kadın için ambulans çağrıldı. Sağlık görevlileri, genç kadının öldüğünü belirlerken Ümitcan Uygun, Furkan G. ve Dilan C., gözaltına alındı.

'DAHA ÇOK CANLAR YANAR'

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen ve Ankara'nın Keçiören ilçesindeki evinde ölü bulunan Sema Esen'in annesi Hatun Esen, Esra Hankulu'nun ölümü ile ilgili konuştu. Esen, "Serbest kaldığı süre daha çok canlar yanacak.

Tutuklu yargılanması için çok uğraştık olmadı. Uyuşturucudan hapse girdi ama onda da serbest kaldı. Bir can daha toprağın altına girerken o dışarda kalacak. Çocuklarımızı parayla kandırıp tuzağına düşürüyor.

Tek tek yok oluyorlar. Benim yavrumun tırnak izleri onun vücudunda çıktı. Allah'ın adaletine güveniyorum, onlar da kazdıkları kuyuya düşecekler" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar