Aleyna Çakır ve Esra Hankulu'nun şüpheli ölümleriyle gündeme gelen Ümitcan Uygun, ünlülerden şikayetçi oldu

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu'nun şüpheli ölümleriyle gündeme gelen Ümitcan Uygun, ünlülerden şikayetçi oldu
Türkiye'nin Aleyna Çakır ve Esra Hankulu'nun ölümünün baş şüphelisi olarak tanıdığı Ümitcan Uygun, ünlülere savaş açtı.

Uygun'a, Twitter, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya mecralarından hakaret edildiği gerekçesiyle avukatı suç duyurusunda bulundu. Bugüne kadar bini aşkın kişi hakkında Uygun'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulduğu öğrenilirken bu isimler arasında ünlüler de yer alıyor.

ÜNLÜ İSİMLERE SUÇ DUYURUSU

Sabah'tan İlker Turaj'ın haberine göre, Uygun'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulan ünlüler arasında Deniz Akkaya, Fatih Ürek, Kemal Doğulu, Didem Şarman, Ayşe Arman, Hadise ve Turgay Demirel de bulunuyor.

Deniz Akkaya'ya resmi instagram hesabından "Ümitcan Uygun adına açılan hesaptan gazetecilere tehdit" haberini paylaşarak altına yaptığı "Ümitcan Uygun adına açılan hesaptan gazetecilere tehdit" haberinin altına "Lan ağzımı bozacağım. Ulan şerefsizin şerefsiz kandaşı. Hala hala tehdit. Kimi tehdit ediyorlar bunlar. Şunun abisi meydan dayağı istiyor belli oldu. Cezası ne ise ödeyelim ama bunun aklı başına gelsin" yorum üzerine suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Esra Hankulu'nun ölü bulunmasının ardından attığı "Daha önce başka bir kadını öldüren bir cani serbest bırakıldı. Bugün yanında bulunan başka bir kadın daha ölü bulundu. Yazık" tweeti hakaret sayıldı ve Uygun'un avukatı suç duyurusunda bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar