Alev Alev'de Demet Evgar'dan çok konuşulacak performans: Katledilen kadınlar için...

Alev Alev'de Demet Evgar'dan çok konuşulacak performans: Katledilen kadınlar için...
Show TV'de ekranlara gelen 'Alev Alev' dizisinde Cemre karakterine hayat veren Demet Evgar'dan sosyal medyayı sallayan bir performans geldi.Cemre'nin akıl sağlığı raporu için heyet karşısına çıktığı anlarda yaptığı konuşma gündem oldu.

Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde Demet Evgar (Cemre), yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımı atarak akıl sağlığı raporu almak için heyet karşısına çıktı. Hayatını değiştirecek bu adımı atarken Çelebi de Cemre'nin o raporu alamaması için elinden geleni yaptı.

Finalde herkesin merakla beklediği o an geldiğinde ise Cemre'nin heyet karşısında yaptığı duygu dolu ve çarpıcı konuşma izleyenleri derinden etkilemeyi başardı. 

"BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Cemre karakteri sosyal medyada gündem olan ve kadın haklarının önemine dikkat çeken sahnesinde şunları söyledi:

“Ben ölmek istemiyorum. Üzerime yapışmış etiketten kurtulmak istiyorum çünkü bir hayalim var. Basit ama benim için çok büyük bir hayal; ben evladıma kavuşmak istiyorum. Her anne gibi evladımın yanında olmak istiyorum ve bunu sadece kendim için istemiyorum. Dışarıya adamını attığı anda öldürüleceğini düşünen kadınlar için istiyorum, görmediğimiz, duymadığımız, bilmediğimiz, çoğu zaman kadınlar için, katledilen kadınlar için ve annesi gözünün önünde katledilen çocuklar için istiyorum. Taktığı kravatı, unvanını canını aldığı kadından daha değerli gören erkeklere inat istiyorum. Bir kadını haklı görmek için delil ama bir adamı haklı bulmak için bahane arayan adalete inat istiyorum. Bir kerecik olsun inanılan olmak istiyorum. Şimdi siz söyleyin benim akıl sağlığım yerinde mi değil mi?”
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar