Albayrak'ın abisinin gazetesi yine boş durmadı! Bu kez Erdoğan'ın en yakınındaki ismi hedef aldılar 

Albayrak'ın abisinin gazetesi yine boş durmadı! Bu kez Erdoğan'ın en yakınındaki ismi hedef aldılar 
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın abisinin sahibi olduğu Sabah gazetesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru Osman Müftüoğlu'na çok sert bir eleştiri yapıldı. 

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın abisinin sahibi olduğu Sabah gazetesinin yazarı Melih Altınok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru Osman Müftüoğlu'nun nezle olanların da PCR testi yaptırmalarına ilişkin sözlerine çok sert çıktı. Altınok Müftüoğlu'na "Sağlık personelini riske atmanın, test sıralarına girmenin neye faydası olacak? Aylardır yaptığınız tam kapanalım propagandasına mı?" diye sordu. 

HAYIRDIR, YENİ VAKA MI LAZIM?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu "Hapşırma, burun akıntısı, boğazda yanma gibi klasik nezle belirtisi yaşayanların da muhtemel bir Kovid-19 enfeksiyonunu erken yakalayabilmek amacıyla vakit geçirmeden bir PCR testinden geçmelerinde fayda var" diyor?

Niçin?

osman.jpeg

Basit bir soğuk algınlığından kaynaklanan belirtilerle karşılaşınca, hastaneleri meşgul etmenin, sağlık personelini riske atmanın, test sıralarına girmenin neye faydası olacak?

Aylardır yaptığınız tam kapanalım propagandasına mı?

İyi de istediğiniz gibi cumartesileri de sokağa çıkma yasağı ilan edildi ve vakalar bırakın azalmayı, artmaya başladı...

Bu işte bir yanlışlık yok mu Osman Bey?


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar