Alacaklısına öfkelenen adam, borçlu olduğu kişinin çocuklarını kaçırdı

Alacaklısına öfkelenen adam, borçlu olduğu kişinin çocuklarını kaçırdı
Adana'da Ali B. (35), borç verdiği Bilal Ş.'ye(36) öfkelenerek Bilal Ş.’nin 8 ve 6 yaşlarındaki çocuklarını kaçırdı. Bilal Ş.: "Çocuklarımın böbreklerini satmakla tehdit etti" dedi.

Borç verdiği kişinin çocuklarını kaçırdı!

Olay, 18 Eylül'de, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ali B., kuzeni Songül Ş.'nin (33) eşi Bilal Ş.'ye 7 bin 150 TL borç verdi. Ödeme tarihi yaklaşınca parayı vermeyen Bilal Ş., Ali B. tarafından hazırlanan önce 13 bin TL daha sonra 17 bin TL ve 27 bin TL’lik senetlere imza atmaya zorlandı. 

ÇOCUKLARI KANDIRIP GÖTÜRDÜ, PENCERE DEMİRİNE BAĞLADI

Bilal Ş.'nin senetleri imzalamayı reddetmesi üzerine öfkelenen Ali B., 18 Eylül günü akşamüstü evlerinin önünde oyun oynayan H.Ş. (8) ve Ç.Ş.'yi (6) kandırarak evine götürdü. Ali B., evinde rehin tuttuğu çocukların saçlarını jiletle kazıdıktan sonra ellerini plastik kelepçeyle pencere demirine bağladı. Aileye gözdağı vermek amacıyla çocukların fotoğrafını çeken Ali B., fotoğrafları Bilal Ş.'ye yolladıktan sonra çocukları serbest bıraktı.

alacagi-icin-cocuklari-kacirip-plastik-kelepceyle-pencere-demirine-bagladi-5588-dhaphoto1-002.jpg

BU KEZ BORÇ VERDİĞİ ADAMI REHİN ALDI

Bilal Ş.'den kredi çekip borcunu ödemesini isteyen Ali B., olumsuz yanıt alınca 21 Eylül'de kaçırıldı. Eşinin rehin tutulduğunu öğrenen Songül Ş., durumu polise bildirdi. İhbar sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ali B.’nin evine düzenlediği operasyonda Bilal Ş.'yi kurtardı ve olaya karıştığı öne sürülen Erdal A.'yı da yakaladı.

alacagi-icin-cocuklari-kacirip-plastik-kelepceyle-pencere-demirine-bagladi-5588-dhaphoto3.jpg

"ÇOCUKLARIMIN BÖBREKLERİNİ ALMAKLA TEHDİT ETTİ"

Yaşadıklarını anlatan Bilal Ş., çocuklarını zorla alıkoyan Ali B.’nin kendisine fotoğraflar çekip attığını belirterek, "Çocuklarımın ellerini iple bağlayıp telefonuma fotoğraflarını attı. 'Ben milletin parasını yemeyi severim, tefeciyim' dedi. Çocuklarım aşağıda oynarken evine çağırmış. Çocuklarımın saçlarını jiletle kesmiş. Ellerini bağlamış. Bu zamana kadar kavga olmasın diye hep alttan aldım. Yaptığı her şeye göz yumduk. 15 gün önce beni de evine götürüp saçlarımı jilete vurdu” dedi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali B. ile kendisine yardım eden Erdal A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

alacagi-icin-cocuklari-kacirip-plastik-kelepceyle-pencere-demirine-bagladi-5588-dhaphoto7.jpg

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar