Akşener’in yanına gelen vatandaş isyan etti

Akşener’in yanına gelen vatandaş isyan etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, canlı yayın sonrası yanına gelerek elektriği ve suyu kesilen esnafın şikayetini dinledi.

Akşener’in yanına gelen vatandaş, “Çivi çakacak takati kalmadı. Suyumuzu kestiler. Vali beye gittim, “Sayın Valim, biz sizden, yüce makamınızdan ve saygın devlet olarak şahsınızdan, Konyalısınız. Şahsınız devlettir. Ben sizden istirham ediyorum, bu esnafı üç dört ay idare edin. Şimdi geldiler; suyunu, elektriğini kestiler ve dedi ki “Yürütmeyi durdurmayın 5’e 5 kala hakimi ararım ve engellerim. Elektriğinizi keser, suyunuzu keserim” dedi.

“VALİ ONURUMUZU KIRDI”

O gün kravat giderek valiyi ziyaret ettiğini söyleyen Vatandaş, valinin kendisine “Çengiler gibi kravat takıp gelmişsin” dediğini söyleyerek, “O kadar onurumu kırdı. Ölseydim, bana kurşun sıksaydı bu kadar üzülmeyecektim” dedi.

AKŞENER: BU UCUBE SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Akşener, "Canlı yayın çıkışı sesini duyurmak için yanıma gelen esnaf kardeşimi iyi dinleyin. Ona gösterilen bu tavır, devletteki ciddiyet krizinin yansımasıdır. İşte bu yüzden; Milletimizin sesinin hiçe sayıldığı, kibrin ve egonun hüküm sürdüğü bu ucube sistemi değiştirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar