Akşener'den erken seçim açıklaması: "Muhalefet seçim istiyor diye..."

Akşener'den erken seçim açıklaması: "Muhalefet seçim istiyor diye..."
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bir Ülke Bir Kent Youtube kanalında yaptığı açıklamada erken seçim istedikleri yönünde algı yaratılmaya çalışıldığını ifade ederek "Zaman ne gösterir bilmeyiz ama 2023'ten önce olacak gibi bir ön görüm var. Ancak muhalefet seçim istiyor diye bir durum yok" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bir Ülke Bir Kent TV Youtube kanalında, Duygu Demirdağ'ın moderatörlüğünde gazeteciler Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz ve iletişimci Ali Haydar Fırat'ın sorularını yanıtladı. 

İYİ Parti lideri, erken seçim hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Akşener'in erken seçim hakkındaki açıklamaları şu şekilde: 

Bugün ben sayın Bahçeli'nin beyanatını okudum, şoka girmiş durumdayım, erken seçimi kim konuştu. Kendileri söylüyorlar, kendileri hakaret ediyor. Yalnız şunu söyleyeyim, 2023 gibi gözüküyor. Bu benim analizim. Birincisi ekonomi, partili Cumhurbaşkanı'nın da ekonomiyi bu hale getirmesi nedeniyle böyle bir çıkarım yaptım. Zaman ne gösterir bilmeyiz ama 2023'ten önce olacak gibi bir ön görüm var. Ancak muhalefet seçim istiyor diye bir durum yok.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar