Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'ndan ortak açıklama

Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'ndan ortak açıklama
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ortak açıklamalarda bulundu.

Akşener ve Karamollaoğlu'ndan ortak açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ortak açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamaları şöyle:

"Biraz önce savcılığın CHP'nin müracaatı üzerine soruşturma açtığına dair bir bilgim oldu. Bunu olumlu karşılıyorum. Fakat dünden itibaren özellikle takip ettiğim bir şey oldu. Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın İçişleri Bakanının ve Adalet Bakanının bu tavıra karşı herhangi bir söylemi, tutumu olacak mı diye. Şu ana kadar herhangi bir cümle, kelime, harf duymadık. Bunu bir noktaya getirelim. Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı'nı bu manada tehdit edilmesi ve Türkiye'yi yönetenlerin de kulağının üstüne yatması çok manidardır.  Bu beyefendilere hatırlatmak isterim ki siyasetçi siyasetçinin dostu olmak durumundadır. Dün kendilerinin yaşadığı pek çok konuda siyasetçiler yanlarında durmuştur. Bunu milli iradeye yapılmış tehdit olarak görmekte olduğumu ifade etmek isterim. Asıl benim dikkatimi çeken başka bir durum var. Biz tüm siyasetçiler, hepimiz çeşitli dönemlerde tehdit aldık. Benim evim basıldı, sayın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı bunlar hep oldu ama bugüne kadar hiçbir siyasetçi böyle bir tehdidin yanında durmadı. Asıl bakılması gereken yer burası. 

Sayın Abdülhamit Gül adalet reformundan bahsetti. Erdoğan da Adalet Bakanının bu sözlerini desteklediğini ifade etti. Sonra tehdit geldi. Tehdide küçük ortağın tavrı ortaya geldi. Tehdide sahip çıkıldı. Sayın Kılıçdaroğlu’na tehdit söz konusudur, ayıptır. Abdülhamit Gül'e dendi ki bence küçük ortak tarafından 'haddini bil reform meform yapamazsın'. Kılıçdaroğlu’na tehdit geldi ama adresi adalet reformunu söyleyen Adalet Bakanı ve ona sahip çıkan sayın Erdoğan'adır.  Siyasetçilere hep tehdit olmuştur ama böyle bir tehdide sahip çıkan siyasi cenahtan ilk ve tek tavır olmuştur."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar