AKP’nin vekil adayı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne atandı

AKP’nin vekil adayı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne atandı
Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne AKP’den milletvekili adayı olan İmdat Ersoy atandı

AKP’nin vekil adayı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne atandı

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne atama kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. AKP Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, kurumun genel müdürlüğüne İmdat Ersoy atandı.

111.png

24 Haziran seçimlerinden AKP’den Sakarya milletvekili aday adayı olan İmdat Ersoy, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nda müfettiş, başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

Ersoy, ABD’de Elektronik Ticaret Hukuku alanında eğitim gördükten sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak görev yaptı.

2011 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın temsilcisi olarak Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’na atanan Ersoy, kurumda 6 yıl süre ile Başkan vekili ve Kurul Üyesi olarak görevini sürdürdü.

İmdat Ersoy kimdir?

1973 yılında Almanya’da doğdu. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Çalışma hayatına 1997 yılında Sanayi ve Ticaret Bakanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. Aynı Bakanlıkta sırasıyla Müfettiş, Başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2006-2007 yılları arasında A.B.D.’de Elektronik Ticaret Hukuku alanında incelemelerde bulundu. 2008-2011 yılları arasında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak görev yaptı. 28.11.2011 tarihinde Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’na Kurul üyesi olarak atandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar