AKP'li Zülfü Demirbağ'dan Elazığlı depremzedelere tepki çeken çıkış

AKP'li Zülfü Demirbağ'dan Elazığlı depremzedelere tepki çeken çıkış
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nun Elazığ ziyaretinde, AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın sorunlarını anlatmaya çalışan Elazığlı depremzedelere verdiği cevap, tepki çekti.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sarsılan Elazığ'ı ziyarete gitti. 

Ziyaret sırasında Elazığlı depremzedeler, yaşadıklarını sorunlarını komisyon üyelerine anlatmaya çalışırken; AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'dan tepki çeken bir çıkış geldi. 

''Sizin sorununuzu çözmeye gelmemiş''

Deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak amacıyla Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sen kurada bodrum katı çektin mi, çektin sen çekmez ikinci katta oturan çekecekti illa ki biri çekecekti. Komisyonun Elazığ'a gelmesinin amacı bir sene evvel burada deprem olmuş. Elazığ'da ne gibi sıkıntılar yaşanmış bunları öğrenip bir İstanbul veya başka ilde deprem meydana geldiği zaman aynı sıkıntıları yaşamamak için tedbir almak. Yoksa Elazığ'da sizin sorununuzu çözmeye gelmemiş” ifadelerini kullandı.

AKP'li Demirbağ, daha öncede Elazığlı depremzedelerin corona virüsü salgını sürecinde yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Twitter'da ‘SahipsizElazığ' kampanyasını açanlara “Covid-19 değil ihanet-19 virüsü var bunların kanında” açıklamasını yaparak tepki çekmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar