AKP'li Yavuz Subaşı fena yakalandı! Geçmiş tweetlerini silmeyi unutunca...

AKP'li Yavuz Subaşı fena yakalandı! Geçmiş tweetlerini silmeyi unutunca...
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin kendisini FETÖ’cü olmakla suçlayan AKP Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın FETÖ terör örgütüne ve lideri Fethullah Gülen’e yönelik attığı övgü dolu tweetleri ortaya çıkardı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, kendisini ve CHP’yi FETÖ’cü olmakla suçlayan AKP Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın FETÖ terör örgütüne ve lideri Fethullah Gülen’e yönelik attığı övgü dolu sosyal medya paylaşımlarını deşifre etti.


"İL TEŞKİLATINA ÇAĞRIMDIR, GEREĞİNİ YAPIN"

AKP’li Subaşı’nın FETÖ liderinden övgü ile bahsetmesi, Mehmet Baransu’ya gönderdiği mesajlar, Türkçe Olimpiyatları’na katıldığını gururla anlatması, kapatılan Zaman gazetesine destek verdiğini belirtmesi yönündeki yazışmaları paylaşan CHP’li vekil Aytekin, “CHP’yi FETÖ’cü olmakla suçlayan kişinin geçmişi ortada. AKP’nin il teşkilatına da çağrımdır, FETÖ severler ile aranıza ciddi mesafe koyun, gereğini yapın” dedi.

Cumhuriyet’ten Mehmet İnmez'e konuşan Aytekin, şunları söyledi:

“AKP’liler ülke genelinde seçtikleri pilot illerde sosyal medyadan bir trol saldırısı düzenlediler. Bunlar, CHP’li vekilleri etiketleyerek, ABD’ye verdiğiniz tepkiyi niçin HDP’ye vermediniz gibi densiz, izansız, akılsız bir sorunun peşinden giderek, akıllarınca CHP’ye operasyon çekmek istediler. AKP’li vekil bizlere bunları sorunca, hele hele ‘Utanılacak bir geçmişimiz yok’ deyince biz de geçmişlerini hatırlattık.” 

Yavuz Subaşı, AKP’de MKYK üyeliğinin yanısıra Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’nın da yardımcılığını yapıyordu. 

SUBAŞI'NIN PAYLAŞIMLARI:

297242-596x219.png

297241-743x782.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar