AKP'de Albayrak krizi! "Partiyi damat bitirecek"

AKP'de Albayrak krizi! "Partiyi damat bitirecek"
AKP'li milletvekili ve yöneticilerin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için "Parti bitecekse damat yüzünden bitecek" değerlendirmesinde bulundukları iddia edildi.

Ali Babacan'ın ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni partilerinin AKP'ye yapacağı etki tartışılırken, iktidar partisinin bu durumdan endişeli olduğu söyleniyor.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre; AKP’li bazı milletvekili ve önde gelen yöneticilerinin eleştiri oklarının hedefinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak var.

"PARTİYİ DAMAT BİTİRECEK"

AKP'li isimlerin “Partiyi bitirirse damat bitirecek” değerlendirmesi yaptıkları iddia edildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni partilere kaymaları önlemesi için somut tedbirler alması bekleniyor.

Partinin önde gelen yöneticileri, çözülmesi gereken sorunları “seçmenin partiye duyduğu güvenin kaybedilmesi, adam ve akraba kayırmacılığı, parti içindeki ekipleşme ve gruplaşmalar, parti ve teşkilatlardaki dağınıklık” olarak sıralıyor.

Parti içindeki ekipleşme ve gruplaşma sorununun kaynağında ise Erdoğan’ın damadı Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın olduğu söyleniyor. Bu sorun dile getirilemese de bazı milletvekilleri ve parti yöneticileri, “Partiyi bitirirse damat bitirecek” değerlendirmesini yapıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar