AKP'li vekilden Şanlıurfalıları çok kızdıracak sözler! Seçmenini sırtından hançerledi

AKP'li vekilden Şanlıurfalıları çok kızdıracak sözler! Seçmenini sırtından hançerledi
AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir'in Atşane Köyü’ne 'Küçük İsrail' benzetmesi yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, o ana ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'nın kendisine oy veren Viranşehir'in Atşane (Elgün) Köyü'yle “Küçük İsrail” diyerek dalga geçti. 

Aslen Urfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, o ana ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

"SEÇMENİNİ SIRTINDAN BIÇAKLADI"

Tanal, “AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, oylarıyla kendisini Meclis’e taşıyan Viranşehir’in en büyük köylerinden Atşane (Elgün) Köyü İle ‘Küçük İsrail' diyerek dalga geçiyor. Aynı Özşavlı, dün akşam da Meclis'te Ceylanpınar TİGEM zulmünü savundu, seçmenini sırtından hançerledi!” diye tepki gösterdi.

"ÖVDÜM, ESPRİ YAPTIM"

Tanal'a cevap veren AKP'li Özşavlı, “Atşane Köyü'nün Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki nüfusunu aktarıp, Atşane'yi ne kadar kadim olduğuna dair övdüğünü, espri yaptığını” iddia etti.

O ANLAR: 

İki vekil TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü arazisinde otladıkları gerekçesiyle çevre köylerdeki küçükbaş hayvanların asker tarafından alıkonularak, halk arasında “TİGEM Hayvan Cezaevi” olarak bilinen alanlara kapatılması nedeniyle de polemik yaşadı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar