AKP'li vekilden DEVA Partili Yeneroğlu'na destek geldi

AKP'li vekilden DEVA Partili Yeneroğlu'na destek geldi
Ankara'da Somalili Mohamed Isse Abdullah’ın dükkanının tabela açılışına katılan DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ile açılışa müdahale eden polis arasında tartışma meydana geldi. Yaşanan gerginliğin ardından AKP'li vekilden DEVA Partili Yeneroğlu'na destek geldi.

AKP'Lİ VEKİLDEN DEVA PARTİLİ YENEROĞLU'NA DESTEK GELDİ

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, polisin parmak sallayarak üzerine yürüdüğü DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu''na sosyal medya hesabından destek verdi.

Polis amirinin parmak sallayarak DEVA Partili Mustafa Yenreoğlu ile tartışmasına tepkiler sürerken AKP''den de Yeneroğlu''na destek mesajı geldi. AKP''li Atalay sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınladığı mesaj ile eski mesai arkadaşına destek verdi. 

"KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Twitter''dan yaptığı açıklamada, "Dün İstanbul’da bir milletvekilinin polise tokat atması gibi, bugün Ankara’da bir polisin milletvekiline parmak sallayarak üzerine yürümesi de asla kabul edilebilir değildir. Adaletin erdemi size değil başkasına yapılan haksızlığa karşı çıkmada tecelli bulur" ifadeleri ile DEVA Partili Yeneroğlu''na destekte bulundu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar