AKP'li vekil hem okuduğunu anlamadı hem de emekli generale hakaret etti

AKP'li vekil hem okuduğunu anlamadı hem de emekli generale hakaret etti
Emekli TÜmgeneral Ahmet Yavuz'un yazdıklarını anlayamayan AKP Grupbaşkanvekili Özlem Zengin, Yavuz'a hakaret dolu sözler sarf etti.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis’te yaptığı konuşmada “Bu ülkede AK Parti gelene kadar 'kadın' kelimesinin adı yoktu Türkiye’de" ifadelerini kullanmıştı.  

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Zengin'in bu ifadelerini eleştirerek sosyal medya hesabından 10 yıl önce Fransa'da yaşadığı bir anıyı anlattı.

ahmetyavuztweet1.jpg

Yavuz, Türkiye’nin kadınlara seçme ve seçilme hakkının Fransa’dan 10 yıl önce 1934 yılında verdiğini hatırlatarak “Paris’te 2000’de diplomatik bir yemekte AKP’li Özlem Zengin gibi bir kadın, TR’de kadın haklarının olmadığını söylemişti. FR’de kadınların seçme ve seçilme hakkını ne zaman aldığını sormuştum. Zavallı bilememişti. Ben, ‘Fransız kadınlarından 10 yıl önce’ deyince morarmıştı” ifadelerini kullandı.

AKP'li Özlem Zengin, Ahmet Yavuz'un "Özlem Zengin gibi bir kadın" ifadelerini kendi üzerine aldı. 

Zengin, Twitter’da yaptığı paylaşımda Yavuz’a “bir az beyinli”, “adi yalancı” diyerek hakaret etti. 

Ahmet Yavuz ise, AKP’li Zengin’in hakaretlerine “’Bir az beyinli’ ve ‘Adi yalancı’ ifadelerini bir sayın vekilin okuduğunu anlama ve kendini ifade etme seviyesinin bağlıyorum” diyerek karşılık verdi.  

ahmetyavuztweet2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar