AKP'li vekil canlı yayında gerçeği itiraf etti: Bunu savunmak mümkün değildir

AKP'li vekil canlı yayında gerçeği itiraf etti: Bunu savunmak mümkün değildir
Habertürk'te ekrana gelen “Nedir Ne Değildir?” programına konuk olan AK Parti 22. dönem milletvekili Resul Tosun, AK Parti-FETÖ ilişkisine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Habertürk'te yayınlanan ve Mehmet Akif Ersoy‘un sunduğu “Nedir Ne Değildir?” programının konukları  İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve eski bürokrat, Habertürk yazarı Kemal Öztürk ve AKP 22. dönem milletvekili Resul Tosun oldu.

Program sırasında CHP’li Zeynel Emre’nin “15 Temmuz Gerçekleri” kitabı konuşulurken AK Partili Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi.

TOSUN: FETÖ'YE MÜSAMAHA GÖSTERDİK

AKP'li Tosun konuşmasında, “ AK Parti hükümetleri de geçmişteki bütün geçmişteki hükümetler gibi o zaman ‘Hizmet Cemaati’ olarak bilinen daha sonra örgüt olduğu ortaya çıkan bu örgüte evet, müsamahakar davranmışlardır. Bakın eğer bu müsamahakar davranmaları içerisinde suç oluşturacak işlem varsa bunu savunmak mümkün değildir. Bunun adresi hukuktur, cezasını çekmelidir.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar