AKP'li vatandaştan ilginç sözler! Açlıktan ölsek de ekmek bulamasak da... 

AKP'li vatandaştan ilginç sözler! Açlıktan ölsek de ekmek bulamasak da... 
Şanlıurfa'da gerçekleştirilen bir sokak röportajında ilginç anlar yaşandı. AKP seçmeni olduğunu belirten bir vatandaş "Erdoğan, bizim çobanımız. Bir bardak su yeter bize" ifadelerini kullandı. AKP'li vatandaşın bu sözleri 100 yıl önce Vahdettin'i sarf ettiği "Bu millete bir çoban lazım o da benim" ifadelerini hatırlattı.

Youtube üzerinden yayın yapan 'Tüylü Mikrofon' adlı kanal, Şanlıurfa'da sokak röportajı gerçekleştirdi. Bu sırada kameralara ilginç anlar yansıdı. 

"O BİZİM ÇOBANIMIZ"

AKP'ye oy verdiğini belirten bir vatandaş, "Açlıktan ölsek, ekmek bulamasak yine Tayyip Erdoğan. Öyle batıdakiler gibi sonradan görme değiliz. O bizim çobanımız çobanımız." ifadelerini kullandı.

Bu sözler karşısında şaşkınlık geçiren muhabirin, "biz hayvan mıyız?" dediği görüldü.

BU SÖZLER 100 YIL ÖNCEYE GÖTÜRDÜ

16 Mart 1920 Osmanlı Mebuslar Meclisi işgal kuvvetlerince basılır.. 

Celalettin Arif, Rauf Orbay, Balıkesirli Müderris Abdülaziz Mecdi Efendi, Yalvaçlı Ömer Vehbi Hoca (Müdafaai Hukuk Cemiyeti geçici heyeti reisi, Konya Müftüsü, daha sonra Konya TBMM 1.Reis Vekili) durumun vehametini anlatmak üzere Vahdettin'i ziyaret ederler. tarihe geçen aralarında ki konuşmada Vahdettin; Rauf Bey'e "Bu Millet koyun sürüsü, bir çoban lazım. O da benim." der. 

İŞTE O ANLAR: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar