AKP'li Turan: Bu beni çok rahatsız ediyor

AKP'li Turan: Bu beni çok rahatsız ediyor
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Turan, İstanbul ve Ankara'nın partideki özgüven eksikliği nedeniyle kaybedildiğini söyledi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunumuyla ekrana gelen Arafta Sorular programının konuğu oldu. Hem gündeme dair hem de AKP içerisinde yaşananlara dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Turan, "Her AK Partili gururla onurla, ben AK Partiliyim demesi lazım. Sadece Erdoğan'ın üzerine yük bindiren, başka bir risk almayan, iş yapmayan yöneticilerden acilen kurtulmamız lazım" dedi. 

"CAMİAMIZDA ÖZGÜVEN YOKSUNLUĞU HİSSEDİYORUM" 

AKP içerisinde özgüven yoksunluğu hissetiğini ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirten Turan, "Erdoğan ve ekibinin tekrar meydanlarda bangır bangır olmazı lazım. Bir özgüven yoksunluğu hissediyorum.Kendi camiamızdan bahsediyorum. Bu beni çok rahatsız ediyor. Oysa biz Erdoğan'ın öğrencileriyiz. Onun özgüveninde hiçbir azalma gördünüz mü şimdiye kadar. Onun çalışma faaliyetinde yavaşlama, yorgunluk gördünüz mü?Twitter'dan korkan bir tarzın, uyduruktan bir yayın kanalından çekinen tarzın bize faydası olmaz. Aman ha adım orada çıkmasın diyen bir anlayış..." diye konuştu. Turan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

"ZATEN KAZANIYORUZ DEDİK" 

"100 tane mesele varsa 20 sene önce, 80'i ortaya konmuştur. Bırak da 20'sini yapalım yavaş yavaş. Ama 80'ini yaptık, bunu söyle, bunu anlatalım.İstanbul'da o kadar iş yapıldı ki, bunu anlatmayı unuttuk. Zaten kazanıyoruz dedik, halk görüyor diye düşündük."

"BİZ HATA YAPTIK, ONLAR BAYRAM ETTİ" 

"Oysa aradaki insanların daha çok anlatsa, konuşsa, kampanya yapsa, İstanbul'u niye kaybedelim. Ankara'yı niye kaybedelim.Bu insanlar bize 25 sene oy vermişler, İstanbul'u şaha kaldırmışız.Ama hata yaptığımızdan dolayı, karşı taraf  bayram etmiş. Hepimizin daha özgüvenli, daha iddialı meydanlara çıkıp ben buradayım demesi lazım.Yeni dönemde, bu özgüvenle ilgili olan süreci tedavi etmemiz, telafi etmemiz lazım."

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar