AKP'li Turan: "Bir gün vali, bir gün rektör... Ne oluyoruz?"

AKP'li Turan: "Bir gün vali, bir gün rektör... Ne oluyoruz?"
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yalova Üniversitesi Rektörü Suat Cebeci ile Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a tepki gösterdi. Turan, “Eski Türkiye'nin üstenci bürokratik kaba anlayışı değil; milletin emrinde, nezaket sahibi idareciler başımızın tacı!” dedi.

Yalova Üniversitesi'nde Rektör Prof.Dr. Suat Cebeci'nin, aynı üniversitede görevli öğretim üyesi Doç.Dr. Ebubekir Sifil'e 'Haddini bil, derhal lütfen dışarı çık' sözleri ile Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın Öğretmenler Günü’nde bir gazeteciye “Birader sen öğretmen misin? Öğretmen gibi otur” sözleri çok tartışılmıştı.

Hem valiye hem de rektöre tepki gösteren AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Twitter hesabından mesaj paylaştı. “Bir gün valiydi, bir gün rektördü.... Ne oluyoruz?” diyen Turan, “İdarecilik, her yönüyle mesuliyet ister. Eski Türkiye'nin üstenci bürokratik kaba anlayışı değil; milletin emrinde, nezaket sahibi idareciler başımızın tacı! “Medeniyet üsluptur.” Kendimize gelelim!” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

bul-man.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar