AKP'li Ömer Çelik talimatlı sansür uyguladı iddiası!

AKP'li Ömer Çelik talimatlı sansür uyguladı iddiası!
AKP'nin MYK toplantısı ardından açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Ömer Çelik, iddialara göre FOX TV muhabirinin toplantı salonuna alınmasını istemedi.

FOX TV muhabiri Barış Kaya, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in AKP MKYK toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısına alınmadı. Talimatın Çelik tarafından, Erdoğan Bayraktar ile ilgili sorunun sorulmaması için verildiği iddia edildi.

Ömer Çelik'in talimatı ile toplantıya alınmadığı belirtilen Kaya'nın Çelik'e sormak istediği soru ise FOX TV Ana Haber'de ekrana yansıtıldı.

İŞTE O SORU:

"Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 'dosyamdaki her şey doğru' açıklamalarını muhalefet itiraf olarak değerlendiriyor. 

Eski Meclis Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek de "4 Bakan Yüce Divan'da yargılanmalıydı" dedi. Bugün yeni açıklama AKP kurucularından Ertuğrul Yalçınbayır'dan geldi. Bayraktar'ın açıklamaları için 'vicdani isyan' dedi. Hem Bayraktar'ın açıklamalarını hem de yapılan bu açıklamaları ve muhalefetin "Soruşturma yeniden açılmalı" talebini nasıl değerlendiriyorsunuz?"

soru-resim.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar