AKP'li milletvekilinin oğlundan şoke eden mesaj: Bana, kardeşlerime ve anneme bir şey olursa...

AKP'li milletvekilinin oğlundan şoke eden mesaj: Bana, kardeşlerime ve anneme bir şey olursa...
Eski AKP Milletvekili İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu, kendisi, kardeşleri ve annesinin başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun babası olduğunu öne sürerek yardım çağrısında bulundu.

Eski AKP’li vekil İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu, sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımda, "Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi babam İrfan Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır”dedi.

22. Dönem AKP Diyarbakır Milletvekili İrfan Rıza Yazıcıoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Daha önce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanlığı yapan, Türk Eczacılar Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak kendisi, kardeşleri ve annesinin başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun babası olduğunu öne sürerek yardım istedi.

Yardım çağrısında bulunan Muhammed Berat Yazıcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi AKP Milletvekili öz babam İrfan Rıza Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır. Aralarındaki kara ve kirli para trafiğini ve yargıda çevirdikleri işleri bildiğim içindir. Yardım edin!”

muhaomet-berat.jpg

“SEKS SKANDALLARI ESKİ MECLİS BAŞKANININ ÇEVRESİNE KADAR ULAŞMIŞ!”

Gazeteci Erk Acarer de Yazıcıoğlu'nun çağrısını paylaşarak şöyle dedi:

"Bu dosya ile ilgileniyorum. Tüm evraklar bende. Gündem yoğunluğundan toparlayamadım. AKP’liler abartmış, kendi ailelerine de çökmeye başlamış. Eski eşini ve çocuklarını mağdur etmiş. Seks skandalları Eski Meclis başkanının çevresine kadar ulaşmış!"
erk-acarer.jpg

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar