AKP'li Mehmet Metiner'den Ali Babacan ve Davutoğlu'na ağır sözler!

AKP'li Mehmet Metiner'den Ali Babacan ve Davutoğlu'na ağır sözler!
AKP'li eski vekil Mehmet Metiner, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'e ağır hakaretlerde bulundu ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiklerini savundu.

Daha önce PKK ve bebek katili Abdullah Öcalan'a yönelik söylediği sözlerle büyük tepki toplayan AKP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, kişisel sosyal medya hesabından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ı hedef aldı.

Bahsi geçen isimleri Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet etmekle suçlayan Metiner, "Adam değilsiniz" ifadelerini kullandı. 

Babacan, Davutoğlu ve Gül'ün geçmişte edindiği makamları hak etmediklerini iddia eden Metiner, "Size Reis'in hatrına saygı duyduk" dedi.

Artık köşe yazılarını Twitter hesabında yayınlayacağını belirten AKP'li Mehmet Metiner'in ifadeleri şöyle:

'İHANETÇİLERE KILICIMIZIN UCUNU GÖSTERDİK'

"Hiç kimsenin o kerameti kendiden menkul anlı-şanlı isimlere laf çakmaya cesaret edemediği dönemde biz hiçbir gelecek beklentisi içine girmeden lafımızı esirgemedik. 'İhanet'in adını koyduk ve 'ihanetçilerin' üstüne yürüdük. Çoklarının göz kırptığı ve el altından görüşüp mesaj yolladığı o isimlere karşı en başından itibaren kılıcımızın ucunu gösterdik."

'ADAM DEĞİLSİNİZ'

"Türlü dedikodulara ve iftiralarla itibar suikastlarına ve algı operasyonlarına maruz kaldık. Bizi kendi Reis'imizden, Reis'imizi de bizden kopartmaya dönük sureti haktan görünen hamleler hamdolsun tutmadı. Öfkemizi tetikleyen hamleler yaptılar. Ama biz nefsimize uyup ihanetçilerden olmadık. Reis'imizin arkasında dimdik durmaya devam ettik. Bu net tavrımızı ve değişmeyen çizgimizi gören o alçaklar bu kez başladılar şöyle demeye; 'Reis'in gözüne girip bir koltuk kapmaya çalışıyor. Tek amacı bu.'

Herkesi kendileri gibi gören o alçaklara söylenecek çok söz var. Ama en kestirmeden söyleyeyim, adam değilsiniz. Siz o makamların adamı değildiniz. Reis'in sayesinde hak etmediğiniz makamlara getirildiniz. Kendinizi marka sayacak kadar kibir abidesi olarak tepemizde tutuldunuz. Reis'in hatırına size sevgide ve saygıda kusur etmedik."

ekran-alintisi-064.PNG


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar