AKP'li Meclis üyesi Karakoç: "Köpek öldürmek bizim işimiz"

AKP'li Meclis üyesi Karakoç: "Köpek öldürmek bizim işimiz"
Bir vatandaşın sokak hayvanlarının sayıca artması üzerine yardım talebine cevap veren Yunak'ın AKP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Karakoç, “Köpek öldürmek, yok etmek bizim işimiz. O kolay da köpeklik yapanlarla da uğraşırız” dedi.

Hayvanları Koruma Kanunu’nun, “Kontrolsüz üremeyi önlemek amacıyla toplu yaşanan yerlerde beslenen kedi ve köpeklerin kısırlaştırılması esastır” hükmünü yok sayarak sokak hayvanlarını imha ettiği ileri sürülen Konya Yunak Belediyesi, şimdi de AKP'li Belediye Meclisi Üyesi’nin sözleriyle gündeme geldi. Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Bülent Karakoç’un, sokak hayvanlarının sayıca artması üzerine belediyeden yardım isteyen vatandaşa yanıtı, “Köpek öldürmek, yok etmek bizim işimiz. O kolay da köpeklik yapanlarla da uğraşırız” oldu.

Karakoç’un skandal sözlerinin ardından İçişleri Bakanlığı’na seslenen vatandaşlar, “Köpek öldürmek bizim işimiz” diyen belediye meclis üyesinin görevinden alınmasını istedi. Tepkilerin artması üzerine paylaşım silindi.

"FARKLI YERLERE ÇEKİLDİ"
 
Karakoç daha sonra Facebook hesabı üzerinden, "Kamuoyuna duyrulur Bir arkadaşımın yaptığı paylaşıma yaptığım yorum farklı yerlere çekilerek sosyal medyaya servis edilerek bir karalama ve linç kampanyası başlatılmıştır orada bahse konu cümle bir şahsa atfen kullanilmistir çevremdeki herkes beni tanır ve hayvan sevgimi bilir konunun bu şekilde bilinmesini saygılarımla arz ederim" paylaşımını yaptı.

Karakoç'un, Facebook hesabından profil fotoğrafları dahil olmak üzere tüm fotoğrafların silindiği görüldü. 

İşte Bülent Karakoç'un sildiği paylaşımları:

eeabjbgwsae2e7m.jpgeeabj3uxkaai3yr.jpgeeabkoqwkaedm7b.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar