AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'yla ilgili çok konuşulacak detay! Hamza Dağ'ı zora sokacak görüntüler 

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'yla ilgili çok konuşulacak detay! Hamza Dağ'ı zora sokacak görüntüler 
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, lüks araçlarda uyuşturucu kullanırken görüntüleri çıkan Kürşat Ayvatoğlu hakkında “ekibimde değil" demişti. Kastamonu’da yayın yapan gazeteci İrfan Salcı ise, Hamza Dağ’ın tüm Kastamonu ziyaretlerinde yanında Kürşat Ayvatoğlu’nun da bulunduğunu açıkladı.

AKP Genel Merkezi’nde büro görevlisi olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu temin etmek suçlamasıyla gözaltına alınmasının yankıları sürüyor. 

Zagreb Radyosu'nda yer alan habere göre Kastamonu TV 366 Pazartesi’den Pazartesi’ye programının yapımcısı gazeteci İrfan Salcı, Hamza Dağ’ın Kastamonu ziyaretlerinde yanında Kürşat Ayvatoğlu’nun da yanında bulunduğunu söyledi. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

Hamza Dağ’ın Ayvatoğlu’na ilişkin açıklamalarını hatırlatan gazeteci Salcı, “Dikkat çekmem gereken bir şey var. Kastamonulu olduğum için söylüyorum; Kastamonu’ya Hamza Dağ birkaç sefer geldi. Her seferinde Kürşat Ayvatoğlu’yla birlikte geldiler. Bunun görmezden gelinemeyeceğini düşünüyorum. Bunu niçin söylüyorum burada Hamza Dağ’ı töhmet altında bırakma derdinde değilim Kürşat’ı linç etmek derdinde değilim” diye konuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜ: 

hamza-ic.png

NE DEMİŞTİ? 

AKP'li Hamza Dağ görüntülerin ardından yaptığı açıklamada "Bu arkadaş yakın ekipte çalışan biri değil. 2019 yerel seçimleri Kastamonu'da olumsuz neticelenince, Kastamonu Belediyesinde çalışan, Kastamonu Belediye Başkanı'nın, 'Babası yok, genel merkezde çalışsın' diye referans olduğu, bu sebeple de bizim birimde, Ar-Ge biriminde çalışan bir arkadaş. Ar-Ge biriminde çalıştığı için devir teslim törenlerinde doğal olarak orada bulunması söz konusu oldu. Cuma günü de açıkladım. Yakın çalışma ekibimde değil." demişti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar