AKP’li Konya Selçuklu Belediyesi’nin kasası müftünün emrinde

AKP’li Konya Selçuklu Belediyesi’nin kasası müftünün emrinde
AKP’li Konya Selçuklu Belediyesi’nin 6 Kasım’da yaptığı belediye meclisi toplantısında, ilçe müftülüğünün talebiyle üç farklı karar alındı. Oy birliği ile alınan kararlar kapsamında ilçedeki bir Kuran kursunun servis hizmeti, inşaat işleri ile masa ve sandalye gibi ihtiyaçlarının belediye bütçesinden karşılanmasına olanak sağlandı.

Belediyenin kasımdaki meclis toplantısında, “Diğer Kuruluşlarla İlişkiler ve Protokoller” gündeme geldi. 6 Kasım 2020 tarihli toplantıda, Selçuklu İlçe Müftülüğü’nün talepleri ele alındı. Taleplerden ilki, ilçedeki Meydanlı Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun 2020-2021 eğitim öğretim yılında servis ihtiyacının karşılanmasına ilişkin oldu.

Müftülüğün, Kuran kursunun servis ihtiyacının Selçuklu Belediyesi’nce karşılanması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

MALZEMELER BÜTÇEDEN

Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'nin haberine göre, Selçuklu İlçe Müftülüğü’nün ilçedeki üç Kuran kursu için tefrişat malzemesi talebi de kabul edildi. Görüşmelerin ardından, Kuran kurslarında kullanılmak amacıyla öğretmen masa ve sandalyesi, öğrenci masa ve sandalyesi, yemek masası ve sandalyesi ile kitaplık ihtiyacının belediye bütçesinden karşılanması karara bağlandı.

İNŞAATA GEREKLİ DESTEK VERİLECEK

Müftülük, ilçede yapımı devam eden Hafızlık Kur’an Kursu inşaatı için de belediyeden destek talep etti. Selçuklu Belediye Meclisi, inşaatı devam eden Kuran kursu için “Gerekli desteğin verilmesi” için oy birliği ile karar aldı.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar