AKP'li Hamdullah Arvas'tan Zeynep Şenpınar cinayetine skandal yorum

AKP'li Hamdullah Arvas'tan Zeynep Şenpınar cinayetine skandal yorum
Zeynep Şenpınar’ın dün sabah tartıştığı aynı evde yaşadığı Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin ardından AKP’nin İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas’tan konuyla ilgili skandal bir yorumda bulundu.

HABER MERKEZİ / GÜNBOYU

Muğla'da yaşayan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, dün sabah tartıştığı aynı evde yaşadığı Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

AKP’nin İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas, Zeynep Şenpınar cinayetiyle ilgili skandal bir yorumda bulundu.

Arvas, Zeynep Şenpınar benzeri kadın ölümlerinin son günlerde gündeme getirildiğini belirterek “Hikaye aynı özgürlük düşkünü bir kadın ve gayrimeşru yaşantısı içinde geçen bir ölüm hikayesi. Sizce bu tesadüf mü, yoksa maksatlı yapılan bir algı yönetimimi” yorumunda bulundu.

Twitter’dan paylaşımlarda bulunan Arvas, paylaşımının devamında “Aynı zamanda demogojik sahte mesajlara ve ölünün üzerinden siyaset yaparak bu yaşantı türünü normalleştrimeye çalışan sözüm ona kendine çağdaş diyen ahlak yoksunu zavallilaradir tepkim” ifadelerini kullandı.

Hamdullah Arvas, paylaşımlarına Twitter kullanıcıları tarafından gelen tepkilerin ardından yeni bir açıklama yaparak şu açıklamada bulundu:

"Bu paylaşımımdaki mesajım net tabi anlayana ve anlamak isteyene. Öldürülen kız çocuğunun ölümüyle alakalı herhangi bir düşünce paylaşmadım, zira ne olursa olsun kimsenin kimseyi öldürmeye hakkı yoktur.

Üzücü olan tarafı da bizim insanımız dediğimiz siyasilerden ve yöneticilerden bu tarz maksatlı yapılan ve toplumu ahlaken asimile eden operasyonlara destek çıkması. Müslüman uyanık olmak zorunda..."

İşte Hamdullah Arvas'ın o paylaşımları:

h1-004.jpgh2-004.jpgh3-001.jpgh4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar