AKP'li isimden vatandaşlara tehdit: Erdoğan'ın bir kelimesine bakar...

AKP'li isimden vatandaşlara tehdit: Erdoğan'ın bir kelimesine bakar...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ahlak dersi verdi" dediği AKP'li Yusuf Özoğul, ekonomik krize karşı eylem yapan yurttaşları hedef aldı.

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Danışmanı Yusuf Özoğul, 'hükümet istifa' talebiyle sokağa çıkan vatandaşları hedef aldı.

Dün, Türkiye tarihinin en büyük döviz krizlerinden birinin yaşanmasının ardından vatandaşlar Türkiye'nin çeşitli noktalarında ekonomik krize karşı sokağa çıktı. 'Hükümet istifa' talebiyle sokağa çıkan yurttaşlara tehditlerden biri de AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Danışmanı Yusuf Özoğul'dan geldi.

"SOKAKLARIN DOLMASI ERDOĞAN'IN BİR KELİMESİNE BAKAR"

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda iktidara destek için açılan "#RecepTayyipErdoğan" ve "#DevletiminYanindayim" etiketlerini kullanan Özoğul, "Sokağa dökülen hadsizlere 15 Temmuz’u hatırlatırım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın bir kelimesine bakar sokakların dolması haddinizi bilin" ifadelerini kullandı.

yusuf-019.jpg

 Yusuf Özoğul daha sonra paylaşımını sildi.

NE OLMUŞTU?

Özoğul, 2019 yerel seçimleri öncesi Pendik’te AKP broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren bir kişiye karşı tavrıyla AKP'den 'takdir' toplamış ve AKP Genel Merkez Gençlik Kolları’nda görevlendirilmişti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Özoğul için “Şimdi bir şey var, o partisinin, mensubu olduğu partinin bir defa broşürünü dağıtıyor. Bu bizim gençlik yıllarında yaptığımız şey. Ben tabii Yusuf’u bu sebepten gerçekten şahsım, partim, milletim adına kutluyorum. Demek ki lise mezunu da olarak bizim böyle gençlerimiz var ve Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar