AKP'li kaynak: Tayyip Bey çok kararlı, gerekirse...

AKP'li kaynak: Tayyip Bey çok kararlı, gerekirse...
Seçimlerin yaklaşması ile işçi ve memuru yeniden hatırlayan AKP'de hazırlıklar sürüyor. AKP'nin mevcut şartlarda önümüzdeki seçimleri kaybedeceğine kesin gözüyle bakılırken bir AKP’li kaynak gazeteci Barış Yarkadaş’a Erdoğan’ın kafasındaki düşünceyi anlattı.

AKP'Lİ İSİM: TAYYİP BEY ÇOK KARARLI, GEREKİRSE...

AKP''nin yaklaşan seçimler öncesinde işçi, emekli ve memura yönelik hamleleri sürerken Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş bugünkü ‘AKP işçiye-memura para dağıtacak’ başlıklı köşesinde bir AKP’li kaynağıyla olan görüşmesini yazdı.

Türkiye’nin işinde bulunduğu ekonomik krizi artık Türkiye İstatistik Kurumu da ( TÜİK) saklayamıyor. TÜİK son olarak ekonomide güven endeksi sonuçlarını açıklarken var olan gerilemeyi görmezden gelemedi. Bu gerçekleri bugünkü yazısında paylaşan Barış Yarkadaş ise AKP’nin bu kıskaçtan nasıl kurtulacağıyla ilgili bir AKP’li isimle yaptığı görüşmeyi köşesinde aktardı.

''''GEREKİRSE PARA BASIP...''''

AKP’li kaynağının da Türkiye’de yaşanan ekonomik krizi inkar etmediğini belirten Yarkadaş, AKP’li ismin Erdoğan’ın gerekirse para basıp işçi ve memuru rahatlatacağını ifade ettiğini aktardı.

AKP’li ismin “İşçi ve memur zor durumda. Bunun farkındayız. Esas sorunu dar gelirliler yaşıyor. Ancak Tayyip Bey en azından seçime kadar bu sorunu çözecek. Tayyip Bey bu konuda çok kararlı. gerekirse para basıp işçi ve memuru rahatlatacak” ifadelerini köşesine taşıyan Yarkadaş “Kaynağımın dile getirdiği formül, bizi daha zor günlerin beklediğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar