AKP'li eski vekilden Fahretin Koca'ya Medipol Üniversitesi çıkışı!

AKP'li eski vekilden Fahretin Koca'ya Medipol Üniversitesi çıkışı!
Ankara Tren Garı içindeki tarihi misafirhane binasının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’ne devrine çıkış yapan AKP Balıkesir eski Milletvekili Tülay Babuşçu, “Milletin malını yemekten doymadınız" ifadelerini kullandı.

TCDD misafirhanesi olarak kullanılan tarihi binanın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’ne verilmesine AKP’li eski Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu sert tepki gösterdi.

AKP’li eski Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide, “Milletin malını yemekten doymadınız, doyamadınız” dedi.

İçerisinde tescilli kültür varlığı olan müzenin de bulunduğu TCDD ikinci bölge binası, kreş, lojmanlar, Sanat Galerisi ve Ankara Misafirhanesi ile birlikte devredildi. 78 bin metrekarelik alanın Hazine’ye devredilmesine ilişkin protokol, Maliye Bakanlığı, TOKİ ve TCDD İşletmesi arasında 13 Mart 2018’de imzalandı. Devredilen alanın ve binaların Gazi Üniversitesi’nden bölünerek kurulan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’ne verileceği iddia edilmişti. Ancak daha sonra Medipol Üniversitesi’ne devri yapıldı.

Medipol Üniversitesi’nin sahibi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aynı zamanda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın doktoru olarak biliniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar