AKP'li eski vekilden acı itiraf: “Bu olaydan çok rahatsız olan milletvekilleri var”

AKP'li eski vekilden acı itiraf: “Bu olaydan çok rahatsız olan milletvekilleri var”
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve AKP Konya Eski Milletvekili Ömer Ünal katıldığı programında AKP'li birçok ismin birden fazla yerden maaş almaları konusunda itirafta bulundu.

Kanal 42 TV'de ekrana gelen Sümen Altı programına CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, eski Konya Milletvekili Ömer Ünal konuk oldu.

AKP eski Milletvekili Ömer Ünal, AKP ile ilgili acı bir itirafta bulundu.

"AK PARTİ İÇİN HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

AK Parti’nin ekonomik sıkıntılı süreçte hiçbir zaman seçimlere girmediğini söyleyen Ünal, “AK Parti, birtakım algı hareketleriyle vatandaşın oy tercihini kendisine doğru çekti. Bugün tam tersi bir durum var. Vatandaşın şuan cebi yanıyor. Vatandaş evine ekmek götüremiyor. İşsizlik arttı. Esnaf, dükkanını kapatmış, kirasını ödeyemiyor. Emanet paralarla evine akşam ekmek götürmeye çalışan esnafımız var. AK Parti için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” dedi.

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ AK PARTİLİLER VAR”

AK Parti’nin bazı mevcut yönetimlerinin, milletvekillerinin özellikle bazı konulardan ciddi şekilde rahatsızlık duyduğunu ileri süren Ömer Ünal, şunları söyledi:

“AK Parti’nin gerek il ve ilçe yöneticileri, gerekse de bir kısım Milletvekili, rahatsız oldukları konuları bire bir olduğumuzda dile getiriyorlar. Rahatsızlıklarını toplum önünde maalesef söylemiyorlar. Özellikle vicdanı olan AK Partili isimler, birkaç yerden maaş alınması konusundan rahatsız. Eskiden bu kadar değildi. Geçmiş dönemlerde yasal sınırlar vardı. Eskiden bir kamu görevlisi sadece bir yerde yönetimde olabilirdi. Bugün böyle bir hassasiyet yok.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar