AKP'li Emrah Özdemir'in patates söylemlerine CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem tepki gösterdi!

AKP'li Emrah Özdemir'in patates söylemlerine CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem tepki gösterdi!
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, AKP'li Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in " CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in patatesi sürekli olarak gündeme getirmesi değeri düşük olan patatesin fiyatının daha da düşmesine sebep oluyor" sözlerine tepki gösterdi.

AKP'li Emrah Özdemir'e CHP Niğde İl Başkanı sert çıkıştı!

AKP'li Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in patatesi sürekli olarak gündeme getirmesi değeri düşük olan patatesin fiyatının daha da düşmesine sebep oluyor" ifadelerini kullanmıştı. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Özdemir'in sözlerine tepki gösterdi.
Adem, "Bir memleketin sorununu gündeme getirmek veya sıkça söz etmek ne zaman zararlı olmuştur? Sizler keşke bizim uyarılarımızı dikkate alsaydınız, bugün çiftçi bu kadar zorlanmazdı, borcunu öderdi" dedi.


"KREDİLERLE BOĞULMUŞLAR"

CHP'li Adem, " Çiftçilerin tarlaları hacizli, tarlalarını satan çiftçi var. Kredilere boğulmuşlar" sözleriyle iktidara seslenerek, "Bunları konuşup gidermeye çalışacağınıza bizim yaptığımız açıklamaları sizler yok sayıyorsunuz. İktidar ve belediyeler çiftçiyi korumak, büyütmek, desteklemek zorundadır" dedi. 

Adem, Belediye Başkanı Özdemir'i kınadığını belirterek, "Destekleri kimlere verdiğiniz belli değil. Çiftçi nasıl üretim yapacak? O zaman seneye ithal edelim. O zaman ne diyeceksiniz, CHP ekimlere engel mi oldu diyeceksiniz?" diye konuştu.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar