AKP'li Dilovası Belediyesi dağıttı vatandaş şaşırdı: Patates kalmadı pilates verelim

AKP'li Dilovası Belediyesi dağıttı vatandaş şaşırdı: Patates kalmadı pilates verelim
Kocaeli'ye bağlı AKP'li Dilovası Belediyesi'nin "halk sağlığı için" diyerek pilates topu dağıtıldığı belirtilirken, bu durum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, "Dağıtılan patateslerden sonra spor yapmamız için vermişlerdir" diyerek dalga geçtiler.

GÜNBOYU-ÖZEL

Korona virüs salgınıyla beraber alınan tedbirler kapsamında 'tam kapanma' öncesi "vatandaşın sağlığı için" dağıtıldığı dile getirildi.

Yaşanan ekonomik sıkıntılarla beraber uzun ekmek kuyrukları oluşturan vatandaşlar AKP'li belediyenin bu hediyesiyle şaşkınlık yaşadılar.

Dağıtılan pilates topları vatandaşlar arasında espri konusu olurken, konuştuğumuz bir vatandaş,"Kamyonlarla gelen patateslerden çok kilo alacağımızdan dolayı pilates topları sağlığımız için  faydalı olacak" diyerek belediyenin uygulamasına eleştiride bulundu.

Melih Gökcek'in topları 

Öte yandan Dilovası Belediyesi'nin pilates topu hediyesi, Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'i hatırlattı. Gökçek de bayramlarda vatandaşlara top ve oyuncaklar dağıtmıştı. Gökçek'in hediyelerinin arasındaki "badminton raketi" ise oldukça  ilgi çekmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar