AKP'li Burhan Kuzu sahte hesapla kavga etti

AKP'li Burhan Kuzu sahte hesapla kavga etti
AKP'li Burhan Kuzu, Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi adına açılan sahte Twitter hesabını gerçek zannederek yapılan bir paylaşıma sert tepki gösterdi.

AKP'li eski vekil Burhan Kuzu, Gelecek Partisi adına açılan bir sahte hesaptan yapılan bir paylaşımı gerçek sanarak sert tepki gösterdi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi adına açılan sahte Twitter hesabından, "Sayın Burhan Kuzu’nun siyasi yaşamına Gelecek Partisi’nde devam edeceği yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Kendisinin bu konuda girişimleri olmuştur ancak Kurucular Kurulumuz Sayın Kuzu’nun talebini reddederek kendisine cevap mektubumuzu iletmiştir. Kamuoyuna duyurulur" paylaşımı yapıldı.

Sahte hesabın oyununa gelen Kuzu, "İspatlayamazsan şetefsizsin" ifadelerini kullandı.

kuzu8.JPG

KÜFÜRLÜ İFADELER KULLANDI

Kuzu ayrıca benzer bir paylaşımın altına da küfürlü bir ifadenin kısaltılmış halini yazdı. Sahte hesaptan gelen "Tam olarak ahlak seviyeniz nedeniyle sizi reddediyoruz" ifadelerine de cevap veren Kuzu, "Önce yalan haber yap ahlaksızca ben de hadi sende deyince böyle yazın öyle mi?Asıl ahlaksızlığı siz yaptınız.Olmayan bir şeyi neden uyduruyorsun?Ülkenin geleceğini yalan ve iftira üzerine mi inşa edeceksiniz?" dedi

İşte Burhan Kuzu ile sahte hesap arasındaki o diyalog:

kuzu9.JPG

ZAYTUNG HABERİNİ GERÇEK SANMIŞTI

AKP'li Burhan Kuzu, zaytung hesabın paylaşımını gerçek zannederek parody hesap ile kavgaya tutuşmuştu. 

Kuzu, mizahi içerikler üreten Zaytung'un paylaşımını gerçek zannederek parody hesapla tartışmaya girmişti.

Zaytung'tan yapılan "Son Dakika. Burhan Kuzu da parti kuruyor. Partinin adının HS Partisi olacağı öğrenildi" şeklindeki paylaşıma tepki gösteren Kuzu, hesabı 'pislik yapmakla' suçlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar