AKP'li Konya Belediye'sinin milyonluk ihalesi tanıdık isme gitti!

AKP'li Konya Belediye'sinin milyonluk ihalesi tanıdık isme gitti!
AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi 'İhtiyaç Sahibi Ailelere Elektronik Kart ile Yardım ve Dağıtımı’ ihalesi gerçekleştirdi. Yapılan 4 ihaleyi de aynı şirketin alması dikkat çekti.

AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılı içinde, ‘İhtiyaç Sahibi Ailelere Elektronik Kart ile Yardım ve Dağıtımı’ adı altında açtığı ilk ihale 5 Şubat 2020’de gerçekleştirildi. İhale kapsamında, 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi’nden sonra yürütülen operasyonlar ile gündeme gelen Turgut Aydın’ın patron olduğu şirket ile 12,3 milyon TL’lik sözleşme imzalandı.

760 BİN TL'YE İMZA ATTI

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, idare, 14 Mayıs 2020 tarihinde de ‘İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Amaçlı Sosyal Destek Kartı Alımı’ ihalesi gerçekleştirdi. Pazarlık yöntemiyle gerçekleştirilen bu ihaleyi de Yeni Mağazacılık A.Ş. kazandı. Şirket ile masaya oturan belediye, 760 bin TL’ye imza attı. 14 Mayıs günü gerçekleştirilen ihaleden altı gün sonra, 20 Mayıs 2020’de bu kez, ‘İhtiyaç Sahibi Ailelere Elektronik Kart ile Yardım ve Dağıtımı’ ihalesi açıldı.

Bu ihaleyi de aynı şirket kazanırken ihalenin bedelinin 19 milyon TL olduğu bildirildi. Belediye aynı isimle, 25 Ağustos 2020 tarihinde yeni bir ihale daha düzenledi. Bu ihale de aynı adrese giderken ihale bedeli kayıtlara, 38 milyon TL olarak geçti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar