AKP’li belediyenin ihalesi yine o şirkete gitti

AKP’li belediyenin ihalesi yine o şirkete gitti
AKP'li Çekmeköy Belediyesi tarafından kamuoyu araştırması yaptırmak üzere açılan ihale yine aynı şirkete verildi. İhaleyi 324 bin lira teklif veren Argetus Araştırma Eğitim Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

AKP'li Çekmeköy Belediyesi tarafından kamuoyu araştırması yaptırmak için ihale açtı. 1 Ağustos-31 Aralık arasını kapsayan 5 aylık kamuoyu araştırması için 401 bin 250 TL yaklaşık maliyet duyuruldu. Sözcü'nün haberine göre, ihaleyi 324 bin lira teklif veren Argetus Araştırma Eğitim Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

HEP AYNI ŞİRKET KAZANIYOR

Söz konusu şirketin büyük ortağı Vahdet Erdoğan'ın  AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nın eski yöneticisi olduğu öğrenildi. Erdoğan, sahibi olduğu diğer şirket Greenart Reklam ile beraber Çekmeköy Belediyesi'nden son 5 yılda yaklaşık 60 milyon liralık ihale aldı.

AK Partili belediyenin 2021 yılı için ayrı ayrı düzenlediği toplam 12.3 milyon liralık kültür ve spor organizasyonları ihaleleri de sürpriz olmayan bir şekilde Erdoğan'ın şirketine gitmişti. Erdoğan'ın şirketleri, Çekmeköy Belediyesi'nin Çin Virüsü önlemleri kapsamında ilçe sakinlerine dağıtacağı temizlik seti ve oyun-okuma seti almak için açtığı toplam 784 bin 350 liralık iki ihaleyi de kazanmıştı.

KIZILAY'DA YÖNETİCİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği ihaleleri toplayan Vahdet Erdoğan'ın aynı zamanda Kızılay İstanbul Şubesi yönetiminde yönetici olduğu ortaya çıktı.

Vahdet Erdoğan, AK Parti Çekmeköy Belde Başkanlığı’nda Gençlik Kolları Kuruculuğu ve Tanıtım Medya Birim Başkanlığı’nı yürütmüş, 2002-2009 yılları arasında AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009-2011 yılları arasında AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı, 2011-2012 yılları arasında AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığı, 2012-2013 yılları arasında AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, 2013-2014 yılları arasında da AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı yapmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar