AKP'li belediye başkanının tehdidine CHP'li başkandan yanıt

AKP'li belediye başkanının tehdidine CHP'li başkandan yanıt
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in, yolcu garantili teleferik konusuyla ilgili “Bunlar ya hesap yapmayı bilmiyor ya da dayak yememişler" sözlerine karşılık verdi.

AKP'li başkanının tehdidine CHP'li başkandan yanıt

Afyonkarahisar'da belediyenin kararıyla yolcu garantili teleferik yapıldı. Teleferiğin yolcu garantili olması dolayısıyla muhalefeti tepki göstermesine AKP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in tepki çeken ifadeler kullandığını belirtti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz, Zeybek'e tepki gösterdi.

Görgöz'ün yayımladığı videoda şu ifadeler yer aldı:

"Belediye Başkanı, bu söz konusu yapılacak olan teleferik ile ilgili, bittikten sonra, 'Herkes binebilir ama muhalefet asla' yazdıracağını söylediç Ancak bir şey daha söyledi; 'Muhalefet partisinin il başkanı ya hesap bilmiyor ya da dayak yemedi.' Ben böyle bir üslup görmedim. Kendisine hemen şunu söyleyeyim: Başkan elinden geleni ardına koyma.

"BİZ MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ"

Bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri, o Kuva-i Milliyecilerin çocuklarıyız bizler. O yüzden 7 düvele baş kaldıran partinin temsilcileri, sizin mesnetsiz tehditlerinize boyun eğmezler. Neden panikte olduğunuzu biliyorum. Sizin bu tedirginliğinizin tek sebebi, artık gidiyorsunuz. 'Eğer CHP gelirse halimize ne olur' diye korkuyorsunuz. Sen de dahil olmak üzere herkese eşit davranacağız. Ama varsa tabii yolsuzluklarınız, hırsızlıklarınız onların da yargıda hesabını verirsiniz."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar