AKP'li Belediye Başkanı korona virüse yakalandı

AKP'li Belediye Başkanı korona virüse yakalandı
AKP'li Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim korona virüse yakalandı. Evde kendisini izole eden Ekim, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Trabzon'un Akçabat ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim korona virüse yakalandı. Kendisinde hiç bir belirti olmadığı söyleyen Ekim, "Babama test yaptıracaktık. Ben de yaptırdım ve Covid-19 olduğum ortaya çıktı" dedi. Sözcü'de yer alan habere göre Akçabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hafta sonu babasını korona virüs testi yaptırmak için hastaneye götürdü. Bu sırada kendisi de test yaptıran Başkan Ekim’in korona virüs kaptığı ortaya çıkarken babasının testinin ise negatif olduğu belirtildi.

cjcdgmk-bgnj-c.jpg

"BİR ŞİKAYETİM YOKTU"

Evinde kendini izole eden ve doktorun verdiği ilaçları kullanan  Ekim, “Benim bir şikayetim, bir sıkıntım yoktu. Biraz halsizlik vardı. Pazar günü babamı hastaneye götürdüm ve test yaptırdım. Ben de test yaptırdım. Benim testimin sonucu pozitif çıkınca aile fertlerine de test yaptırdık. Onların sonuçları henüz belli değil. Ben şuan başka bir evde onlardan uzak bir şeklide kendimi izole ediyorum” diye konuştu. Başkan Ekim, sağlık durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

CHP'Lİ VEKİL GEÇMİŞ OLSUN DEDİ 

Öte yandan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya sosyal medya hesabından korona virüs'e yakalanan Ekim için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kaya paylaşımında, “Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim'in korona virüs testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar