AKP'li başkandan vatandaşa: Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol

AKP'li başkandan vatandaşa: Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol
Konya'nın Karatay ilçesinde bugün Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni yapıldı. Törene katılan AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı ile bir vatandaş arasında tartışma yaşandı. İkili arasındaki tartışma, çekilen görüntülere yansıdı.

AKP'Lİ BAŞKANDAN VATANDAŞA: DENSİZLİK, HADSİZLİK YAPMA, AKILLI OL

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay''da yapımına başlanan Aksapark Konut Yapı Kooperatifi''nin temel atma töreninde bir vatandaş ile tartıştı. Tartışma sırasında vatandaş, AKP''li Angı''yı "Sana baki değil burası, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diye eleştirdi. Angı da kendisini eleştirene, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dedi.
 
HAKKININ YENDİĞİNİ İDDİA EDEREK TEPKİ GÖSTERDİ
 
Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini ileri süren vatandaş, Angı''ya derdini anlatmaya çalıştı. Angı, vatandaşa "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Vatandaş da Angı''nın sözleri üzerine, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Angı’nın, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği duyuldu.
 
Tartışma yatıştırılmak istenirken vatandaşın “Benim nerem yanlış” demesi üzerine Angı, “Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok” diye karşılık verdi. Vatandaş ise Angı''ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" dedi. Vatandaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı’nın yanından uzaklaştırıldı. (ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar