AKP'li Avcı'ya Ahmet Çelik'ten sert tepki

AKP'li Avcı'ya Ahmet Çelik'ten sert tepki
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Rize ziyaretinde bir grubun provokasyonu gündem olurken, AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın sosyal medya hesabından paylaşımı sert tepki topladı. İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, "Kadrosu kalitesiz siyasetçilerle dolu olan partinin, provokatörü milletvekili olur" dedi.

AKP'li Avcı'ya Ahmet Çelik'ten sert tepki

Rize İkizdere’deki İşkencedere Vadisi’ne yapılmak istenen taşocağına karşı köylülerin direnişi devam ederken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in direnişçi köylülere destek ziyaretinde bulunmak isterken Rize'de bir grubun provokasyonuyla kaşrılaşmıştı.

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın ise, "Cumhurbaşkanının memleketinde denenecek her oyun, oyun kurucuları mahcup eder. Burası Rize, laf ettirmeyiz Reis’e..." diyerek Akşener'i hedef göstermişti.

muhammed-avci.png

AHMET ÇELİK'TEN SERT TEPKİ

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, "Millet iradesinin tecelligahı olan aziz milletimizin meclisine, saray tarafından atanan siyasi onur ve şereften yoksun #ProvokatörMuhammedAvcı ve kör olan iktidar! Sizi Allah’ın adaleti, milletimizin vicdanı yargılayacaktır!" diyerek AKP'li Avcı'ya sert tepkide bulundu.

Sosyal medya hesabından ikinci bir paylaşımda bulunan Çelik, "Kadrosu kalitesiz siyasetçilerle dolu olan partinin, provokatörü milletvekili olur" dedi.

iyi-parti-ahmet-celik.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar